Aromatherapie

Wellicht heb je er wel eens van gehoord en ben je er nieuwsgierig naar? Of misschien heb je er al ervaring mee? Maar etherische oliën kunnen op veel vlakken een waardevolle bijdrage leveren.

Binnen de aromatherapie werken we met de olie van Young Living. Deze kwaliteitsvolle olie wordt verantwoord gemaakt met veel aandacht voor alle factoren die een rol spelen in dit proces. Enkel het beste voor onze viervoeters!

Smart Woofs werkt samen met Dierenarts Winnie. Zij ondersteunt en kijkt mee waar nodig. Winnie heeft al jarenlange ervaring met de olie van Young Living en werkt ook in haar praktijk met deze olie. Daarnaast is zij zowel reguliere als holistische dierenarts en kan haar inzicht waardevolle informatie opleveren.

De aromatherapie kan ingezet worden binnen de gedragsbegeleiding maar er kan ook gekozen worden voor een raindrop massage, feelingsmassage of als extra ondersteuning in het dagdagelijkse leven.

Een raindrop of feelings massage kan meerdere voordelen bieden aan de hond. Zowel senior honden als jonge honden profiteren van een raindrop. Daarnaast kan het ontspanning bieden bij stress en ondersteuning geven aan angstige honden. De tarieven voor een massage bedragen € 45,00/sessie.

Het is ook mogelijk om een workshop raindrop of feelingmassage te volgen zodat je thuis zelf aan de slag kunt. Deze bedraagt € 65,00 incl naslagwerk.

Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met me op!

We organiseren ook regelmatig workshops aromatherapie/ etherion* therapy. Houd hiervoor zeker onze facebookpagina  Smart Woofs in de gaten!

Aromatherapie en de raindrop massage is geen vervanging voor het advies van de dierenarts bij medische aandoeningen. Bezoek eerst een dierenarts voor advies alvorens te starten met het gebruik van etherische olie.

Wil je meteen de etherische olie bestellen? Dan kan ik je het starterspakket aanraden.                 Klik dan op deze link: YLSmartWoofs