Gedragsbegeleiding

Loopt het even niet lekker in de communicatie met je hond? Is je hond heel onzeker? Of kun je niet meer over straat omdat je hond uitvalt?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor gedragsbegeleiding ingezet kan worden. Al deze problemen kunnen opgelost worden tijdens de gedragsbegeleiding. We gaan samen met het probleemgedrag aan de slag. Eerst gaan we kijken wat de oorzaak van het gedrag is. Vervolgens gaan we eerst samen aan de slag en uiteraard zetten jullie dit na het consult verder. Hoeveel tijd een traject in beslag neemt, is op voorhand nooit te zeggen. Het kan opgelost zijn in 2 consulten maar als het complex is, kunnen het ook 10 consulten zijn.

Ook tijdens de gedragsbegeleiding wordt uitsluitend positief gewerkt. Er wordt praktisch gewerkt maar er zit ook een stukje theorie in over bijvoorbeeld hondentaal.

Een eerste gedragsconsult duurt ongeveer 1-1,5 uur en kost € 65,00 excl verplaatsingsonkosten. De vervolgconsulten zijn € 55,00 excl verplaatsingsonkosten.

Omdat ik veel vragen krijg naar het trekken aan de lijn en de perfect recall heb ik deze ‘issues’ in een cursus gegoten van 5 sessies. Deze sessies zijn altijd individueel en ondanks hun vooraf bepaalde kader, werk ik deze altijd individueel bij naar de noden van hond en mens.  Deze sessies zijn uitgewerkt en hebben een vast staand tarief. Het resultaat van deze 2 ‘cursussen’ wordt niet enkel bepaald door de inhoud van de lessen maar ook het commitment van de eigenaar tussen de sessies door.

Cursus Wandelen aan de lijn € 235,00 – 5 sessies van 1 uur incl naslagwerk en de mogelijkheid om tussentijds filmpjes door te sturen.

Cursus Perfect Recall € 235,00 – 5 sessies van 1uur incl naslagwerk en de mogelijkheid om tussentijds filmpjes door te sturen.

 

Wil je meer informatie hierover? Mail ons dan op hallo@smartwoofs.be of vul onderstaand contactformulier in.