Individuele lessen

Onze individuele lessen zijn voor honden van alle leeftijden:  van puppy’s tot senior honden! Deze lessen zijn enerzijds bedoeld voor honden en hun geleiders die individueel aan een onderdeel willen werken. Bijvoorbeeld het hier komen van de hond of het los wandelen. Maar ook als een hond teveel prikkels ervaart op een reguliere hondenschool kan er bij ons een individueel plan worden opgesteld om de hond enerzijds te leren wennen aan prikkels maar ook samen te werken naar een fijne samenwerking tussen geleider en hond.

Anderzijds kan dit ook worden ingevuld als fun lessen: balansoefeningen, cavaletti’s, shaping of denksport. Ook dit kan worden ingevuld naar individuele wensen.

In de individuele lessen staat de samenwerking tussen mens en hond altijd bovenaan. Het doel is om een samenwerking te bereiken tussen mens en hond waarbij zowel de mens als de hond zich goed voelt.

We gaan altijd uit van de connectie tussen mens en hond. We werken uitsluitend positief en op het tempo van de hond en mens. Geen druk, vooral plezier!

Individuele lessen zitten in een reeks van 10 lessen en kosten € 150,00

De locatie van de lessen is afhankelijk van het weer en welke wensen jullie hebben. De meeste lessen vinden plaats in Laakdal.