Puppylessen

Het is eindelijk zover! Na lang wachten komt dat kleine mormeltje eindelijk naar huis! Jullie zijn vanaf nu de trotse mensen van een leuke pup.

Maar wat nu? Hoe leer je de basis zodat de pup kan uitgroeien tot een stabiele hond? Hoe zorg je ervoor dat er in de puppytijd geen enge dingen gebeuren waardoor de hond onzeker of agressief wordt?

Daarvoor is dit lessenpakket. We hebben een leuke combinatie van theorie en praktijk gemaakt waarin we samen aan de slag gaan. Enkele dingen die aan bod komen zijn zindelijkheid, plaats/bench training maar ook leuke dingen zoals naar de stad/markt gaan op een goede manier. Een stukje kijken naar de hond (hondentaal) komt ook aan bod. Maar we vergeten ook niet waar het om moet draaien in de relatie tussen mens en hond, namelijk plezier! We maken kennis met balans toestellen, recall oefening en spel!

De speciale reeks voor puppy’s bestaat uit 5 lessen en kost € 150,00.

De puppylessen gaan bij jullie thuis door. Binnen een straal van 20km rondom Veerle worden er geen verplaatsingsonkosten gevraagd. Verder dan 20km van Veerle wordt in overleg de verplaatsingsonkosten bepaald.

 

Wil je graag een puppy maar weet je niet waar je je nieuwe vriendje best gaat kopen? Wil je graag advies over welk ras?  Of wil je gewoon goed voorbereid zijn op de komst van de pup?  Ook daar kunnen we samen mee aan de slag! Neem daarvoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.